Page 1 of 4

Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 1:20 pm
by Shade
Dear Unreal Tournament Community,

UT99.org has been running for over 10 years thanks to you, the Community, keeping it alive as one of the last bastions of Unreal Tournament!

After a short maintenance to update the forum, we have open up the gates again. We continue to add more useful features to the board and give the theme back some more UT flair.
We recommend deleting your browser cache (Ctrl+Shift+Del) to avoid any old data loading up.

Thank you all for you year long support as a strong Community, and thank you for all Donations you made so far to cover the running costs.

You are welcome to post any bug reports or feedback in this thread.

And as usual, you can also join us on Discord: https://discord.gg/6CP2UjZ

Have a nice day and keep fraggin’!

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 1:39 pm
by esnesi
Looks very clean!
Great work to everyone who was involved! :gj:
Donation on it's way from my end, at the end of this month!

Issues until so far:

1) Noticed the ''new posts'' and ''active topics'' are visible under ''Quick Links'', they were in the same ''bar'' earlier.

2) It seems the Moderator for every forum section got reset to default ''Site Staff'', but you guys already noticed that probably.

3) Home Logo
Image
Redirects to the internal forum topic where the visitor is at that moment.
It should redirect to home in all cases i assume: https://ut99.org.
From Home, it redirects to Home.
From a Forumtopic, it redirects to that forumtopic.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 1:48 pm
by Shade
Thanks esnesi!
1) Noticed one thing about the ''new posts'' and ''active topics'' are not being displayed yet.
What do you mean by that? The links can be found via "Quick links" on the left of the top navigation bar. Maybe I should put these links directly to the navigation bar for more visibility?
2) It seems the Moderator for every forum section got reset to default ''Site Staff'', but you guys already noticed that probably.
Yes, I am planning to remove this info, since it's everywhere the same.
3) Home Logo
The logo is linked to portal and works properly for me. Maybe a cache problem? Do you have this behavior still after purging your cache?

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 1:54 pm
by esnesi
Shade wrote:
Mon Sep 09, 2019 1:48 pm
What do you mean by that? The links can be found via "Quick links" on the left of the top navigation bar. Maybe I should put these links directly to the navigation bar for more visibility?
I just noticed they are displayed under ''quick links'' indeed.
Was busy editing post xD
They used to be in the same navigation bar, more to the left exactly.
Shade wrote:
Mon Sep 09, 2019 1:48 pm
The logo is linked to portal and works properly for me. Maybe a cache problem? Do you have this behavior still after purging your cache?
Confirmed, cache problem! :loool:
Oh well, good to know the symptoms atleast ^^

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 2:04 pm
by Shade
esnesi wrote:
Mon Sep 09, 2019 1:54 pm
I just noticed they are displayed under ''quick links'' indeed.
They used to be in the same navigation bar, more to the left exactly.
Fixed.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 2:39 pm
by rjmno1
yes i saw yesterday this forum was also offline.
It looks diferent now maby bether, today was also offline.
I,m glad everything works out for you guys great job .
maby you are busy with some trouble shooting and tweaking.
It looks prety good. :tu:

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 2:49 pm
by RocketJedi
Glad you guys finally updated the software! I look forward to making donations to keep this place alive.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 5:04 pm
by UT Sniper (SJA94)
Is the portal supposed to be blocked if you are logged in? Only seem to be able to access it logged out.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 5:13 pm
by Chamberly
I can't seem to find the portal as well here.

Are the side panels gonna be back? I don't like how wide the forum central element has became. Squeeze it in smaller.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 5:24 pm
by UnrealGGecko
Note that Shade is still tweaking and fixing things as we speak, so any nitpicks you have are welcome to hear.

Now for this, if you are using mobile the side pannels may be at the bottom. Otherwise try to clear your browser cache.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 5:30 pm
by Barbie
The spoiler tag does not work for older posts, see this post for example.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 5:54 pm
by Shade
Barbie wrote:
Mon Sep 09, 2019 5:30 pm
The spoiler tag does not work for older posts, see this post for example.
Fixed, thanks!

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 6:42 pm
by Aldebaran
I miss some "Replies" and "Views" colums in the main window. There is much empty space on the right side after the "Last Post" column. Or is it possible to make the "Recently active threads" colum wider so the topics are easier to read?

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 7:00 pm
by esnesi
The way of posting a Youtube video, went earlier by posting the ID of the video. (example: [media]RgjGuWrtKb8[/media] )
That is changed now to: [media]Full youtube link[/media]

Which makes some threads look like:
Image
Those 2 random words under that picture are 2 youtube videos.
And yes sorry, i still use a dark-mode plugin on this new design ;p

FYI.

Re: Welcome to the new updated UT99.org!

Posted: Mon Sep 09, 2019 7:38 pm
by Shade
Aldebaran wrote:
Mon Sep 09, 2019 6:42 pm
I miss some "Replies" and "Views" colums in the main window. There is much empty space on the right side after the "Last Post" column. Or is it possible to make the "Recently active threads" colum wider so the topics are easier to read?
I will have a look into that!
esnesi wrote:
Mon Sep 09, 2019 7:00 pm
The way of posting a Youtube video, went earlier by posting the ID of the video. (example: [media]RgjGuWrtKb8[/media] )
That is changed now to: [media]Full youtube link[/media]

Which makes some threads look like:
[...]
Those 2 random words under that picture are 2 youtube videos.
And yes sorry, i still use a dark-mode plugin on this new design ;p

FYI.
Yes, that went a bit unoptimal. I am on it.