Missing Country Flags

Discussions about UT99
Buggie
Godlike
Posts: 1313
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: Missing Country Flags

Post by Buggie » Tue Feb 15, 2022 7:12 pm

From my experience this is a problem with database file. Some players work. Some not.

Buggie
Godlike
Posts: 1313
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: Missing Country Flags

Post by Buggie » Fri Mar 11, 2022 3:06 pm

Barbie wrote:
Tue Feb 15, 2022 3:36 pm
Any ideas? :noidea
Need debug then. Get some IPs which not detected, check in database.
If it fine, need go next and check code for understand why it is not work.
If not fine, need search more fresh db.
Also some players show correctly. Some other players too. So I think base is outdated or broken or in wrong format after some records.

User avatar
Barbie
Godlike
Posts: 2317
Joined: Fri Sep 25, 2015 9:01 pm
Location: moved without proper hashing

Re: Missing Country Flags

Post by Barbie » Sun Mar 13, 2022 9:31 pm

Barbie wrote:
Tue Feb 15, 2022 3:36 pm
the last months the country flags are not all visible anymore in network play
I've found the reason: the first given lookup server in server's IpToCountry.ini was "www.wharthog.com" which has not responded since mid 2021. IpToCountry should have tried the next given items in the list but it seems that does not work.
Now the first entry (that means it is at index 0) is a working service and the country flags work again.

(See also List of working IpToCountry services.)
"Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind." --Terry Pratchett