Wrong configuration or SDK bug? Error by closing UED

Post Reply
User avatar
Creavion
Godlike
Posts: 4497
Joined: Sun Feb 17, 2008 7:23 pm
Personal rank: About to be non-act.
Location: Germany, Lower Saxony

Wrong configuration or SDK bug? Error by closing UED

Post by Creavion » Sat Mar 09, 2013 7:11 pm

SDKUED.jpg
Version/Build: UTSDK-2012-02-BETA
Fresh installed UT, 436 patch, your SDK. I configured the UnrealTournament.ini like mentioned and also configured a viewport with your SDK render device. Every time I close the UnrealEd the metioned exception appears.

Edit: Every time I exit UT, I also get an exception, a different one through
SDKUT.jpg
If you add a volume Actor into your map and you click -> Ed crashes
Basically you can also not open the corresponding map anymore.
ohcrap.jpg
You can try out the map by yourself...
SDKTest01.zip
(2.18 KiB) Downloaded 147 times
About to be non-active
My very last UT map project: CTF-FacePalm (tropical CTF-Face remake)
Why do I leave? click here
What I want to do next: Joining an UDK team (uncertain however) and improve 3D modelling and texture editing skills
Thanks to those who visibly supported me until/at the end!
My reactivated account on indiedb.com.

User avatar
Shadow
Masterful
Posts: 719
Joined: Tue Jan 29, 2008 12:00 am
Personal rank: mad scientist
Location: Halle (Saale), Germany
Contact:

Re: Wrong configuration or SDK bug? Error by closing UED

Post by Shadow » Sat Mar 09, 2013 10:37 pm

This is pretty strange. At least for 2 of the 3 errors. The first two are known AND were fixed I know that, because the first occured after closing the UED because of some wrong pointer stuff. The second one, yes, appeared after closing UT while testing stuff ingame. It was caused by older spawn code of the new LevelInfo. And this was FIXED TOO - I swear, otherwise I wouldn't know these and their reasons that well.

Third error: The physicsvolume wasn't completely implemented back in the version! It's quite "normal" that it didn't work by that. The normal volume actor shouldn't give problems so far.

I ask you again: did you really set everything up as mentioned in Setup.pdf, because you're the only one still experiencing these errors.

Oh god I see now -.- You did install the February Beta from 2012. The latest build is January 2013!! Why didn't you install the most recent version?
Image

User avatar
Creavion
Godlike
Posts: 4497
Joined: Sun Feb 17, 2008 7:23 pm
Personal rank: About to be non-act.
Location: Germany, Lower Saxony

Re: Wrong configuration or SDK bug? Error by closing UED

Post by Creavion » Sat Mar 09, 2013 10:47 pm

LOL! Jesus Christ!
Hmm Epic Fail
I guess I know what happened
I saw January and thought of it was from the previous month: Below "February". This is really kind of stupid ... :ironic2: :thudown:

Anyway we need some additional subforums ...
About to be non-active
My very last UT map project: CTF-FacePalm (tropical CTF-Face remake)
Why do I leave? click here
What I want to do next: Joining an UDK team (uncertain however) and improve 3D modelling and texture editing skills
Thanks to those who visibly supported me until/at the end!
My reactivated account on indiedb.com.

Post Reply