XBrowser

Need some nice Mods? Here, you are right!
User avatar
Chamberly
Godlike
Posts: 1963
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Personal rank: Dame. Vandora
Location: TN, USA

Re: XBrowser

Post by Chamberly » Fri May 29, 2020 1:14 pm

Sound like something I could test in 469 if it was longcharstring related or not...
Image
Image
Image Edit: Why does my sig not work anymore?

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 2977
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: XBrowser

Post by OjitroC » Fri May 29, 2020 1:30 pm

Chamberly wrote:
Fri May 29, 2020 1:14 pm
Sound like something I could test in 469 if it was longcharstring related or not...
By that, you mean see if it's because a path name has too many characters? Or do you mean the sum total of the characters used in all path names?

User avatar
(G)ott
Average
Posts: 38
Joined: Wed Jun 15, 2011 5:34 pm
Personal rank: bullet eater

Post by (G)ott » Fri Jun 12, 2020 8:59 pm

Just a small update:

All links and the news page (in the game) should work again. Had problems with the server.

User avatar
[rev]rato.skt
Adept
Posts: 383
Joined: Mon Aug 16, 2010 1:09 pm

Re: XBrowser

Post by [rev]rato.skt » Sat Jun 13, 2020 8:08 pm

Hi!!

Question these updates worked well with path 469?
We still need some update to add Dns and ip as favorites!!
Brazilian Server:
Classic madruga.utbr.cf:7777
Duel x1.utbr.cf:6666
UT2004 2004.utbr.cf:5555

User avatar
(G)ott
Average
Posts: 38
Joined: Wed Jun 15, 2011 5:34 pm
Personal rank: bullet eater

Re: XBrowser

Post by (G)ott » Sat Jun 13, 2020 9:22 pm

[rev]rato.skt wrote:
Sat Jun 13, 2020 8:08 pm
Question these updates worked well with path 469?
don't know :noidea

[rev]rato.skt wrote:
Sat Jun 13, 2020 8:08 pm
We still need some update to add Dns and ip as favorites!!
I've been working on a new version for a long time.
DNS already works in this version. But I don't know if and when i'll release it.

User avatar
[rev]rato.skt
Adept
Posts: 383
Joined: Mon Aug 16, 2010 1:09 pm

Re: XBrowser

Post by [rev]rato.skt » Sun Jun 14, 2020 12:39 am

Thanks gott,

very good I will be waiting for this version :D
Brazilian Server:
Classic madruga.utbr.cf:7777
Duel x1.utbr.cf:6666
UT2004 2004.utbr.cf:5555

User avatar
Que
Masterful
Posts: 512
Joined: Mon Dec 09, 2019 5:49 am
Personal rank: ...

Re: XBrowser

Post by Que » Mon Aug 03, 2020 12:31 am

hi (G)ott unable to save HostNames to favorites
Image
*Join our Discord Here.*
Our most popular mods - MVX , SSB , SmartWFL , UTCmds
Show
~Our Servers~

User avatar
Chamberly
Godlike
Posts: 1963
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Personal rank: Dame. Vandora
Location: TN, USA

Re: XBrowser

Post by Chamberly » Mon Aug 03, 2020 3:41 am

I think v469 did add the hostname being able to be added, and if xbrowser doesn't say it work then I wonder what's up?

Idr if v469 added hostname to be added or not.
Image
Image
Image Edit: Why does my sig not work anymore?

Higor
Godlike
Posts: 1835
Joined: Sun Mar 04, 2012 6:47 pm

Re: XBrowser

Post by Higor » Mon Aug 03, 2020 3:42 am

I tried imitating XServerQuery (and only sending a few vars, like the country flag) and XBrowser didn't even display the server.
Is XBrowser expecting every single field to be sent by the server? Is it case sensitive too?
Can it be made more flexible?
ImageImage
Image unreal://23.111.157.138:7777
Image unreal://46.228.199.205:7788

User avatar
TaglesMalsto
Novice
Posts: 9
Joined: Fri Feb 17, 2017 6:14 pm
Personal rank: Project UT99ULTIMATE
Location: Italy

Re: XBrowser

Post by TaglesMalsto » Sun Nov 08, 2020 11:42 pm

TaglesMalsto wrote:
Mon May 25, 2020 6:25 pm
Bug report:

I found a bug only affects on xbrowser201
the problem is this if I add on ut.ini> core.system> Paths.../= Directory, I have tested adding up to 33 paths directories and xbrowser201 works, but if I add another paths (34) I get this when I go to open xbrowser201.

I tried using XC_Engine but it doesn't solve

while xbrowser200 and earlier versions work in this regard paths directory
I discovered a bug in general on ut99 and I assume for unreal gold too!
After certain limit adding many paths the game crashes when trying to enter a server with nexgen, without nexgen or ace it works, so the problem of conflict between paths and nexgen / ace

it's not just about xbrowser201 having a conflict with too many paths
TaglesMalsto

User avatar
TaglesMalsto
Novice
Posts: 9
Joined: Fri Feb 17, 2017 6:14 pm
Personal rank: Project UT99ULTIMATE
Location: Italy

Re: XBrowser

Post by TaglesMalsto » Sun Nov 08, 2020 11:51 pm

Chamberly wrote:
Fri May 29, 2020 9:18 am
If there are paths but nothing in it, it may be a different story.

If the user said he been using it with no issue but the crash occur while using xbrowser v201 it's a different story as well. Blaming it on the core engine is kinda weird...
hmm i tested while i was developing ut99ultimate (FanMade) several months ago, without xbrowser and ut99 crashes the same so the problem is due to the game itself, i also tried to add lots of paths with empty folders and nothing crashes so this is a big problem paths limitation so the game does not support up to a certain number of paths
:( :|

i added 3 or 4 empty folders and i can guarantee you it works without problems i mean while connecting to a server with nexgen / ace
TaglesMalsto

User avatar
Que
Masterful
Posts: 512
Joined: Mon Dec 09, 2019 5:49 am
Personal rank: ...

Re: XBrowser

Post by Que » Tue Mar 23, 2021 7:31 am

discovered a bug where the name of the map is not being displayed correctly in XBrowser.
Image <--- Standard Browser
Image <---XBrowser.
notice the MapName in Standard Browser vs XBrowser? ^^
Server: 195.98.73.166:6666 (make sure to use query port 6667 if adding to favorites)

also another thing , if adding a server which is already in favorites BUT has a different QUERY PORT it wont add to favorites UNLESS you enter in the correct Query Port.

for Example;

Server A 192.168.1.1:7777
Server B 192.168.1.2:6666

if Server A is already in favorites then when you try to add server B it does not show in favorites because it assumes the Query port is 7778 instead of 6667
to rectify this problem the user must add the QUERY PORT Manually. ie; 6667 in the settings dialog box.

XBrowser should automatically pickup the Query port number from the ServerPort+1
Image
*Join our Discord Here.*
Our most popular mods - MVX , SSB , SmartWFL , UTCmds
Show
~Our Servers~

Buggie
Godlike
Posts: 1483
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: XBrowser

Post by Buggie » Mon Jun 07, 2021 8:11 am

v469b - settings windows wrong position, so can not be used:
scr_1623049804.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 2977
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: XBrowser

Post by OjitroC » Mon Jun 07, 2021 10:42 am

Buggie wrote:
Mon Jun 07, 2021 8:11 am
v469b - settings windows wrong position, so can not be used:
That's odd - this is a screenshot of my XBrowser
XBrowser.jpg
which works fine. No idea - possibly affected by GUI or font scaling?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Buggie
Godlike
Posts: 1483
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: XBrowser

Post by Buggie » Mon Jun 07, 2021 11:48 am

Oh. Possible this is because of my modified UT. So maybe false alarm.