Cannot find Autoplay.unr

Tutorials and discussions about Mapping - Introduce your own ones!
User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 4:55 pm

So, few minutes ago I created 2 new BrushBuilders, I built them into a map and I tried running it, it won't run, these are the logs:
Editor logs:

Code: Select all

Log: Moving '..\Maps\Save.tmp' to '..\Maps\Autoplay.unr'
Log: LaunchURL UnrealTournament.exe Autoplay.unr HWND=9308514 -log
UnrealTournament logs(translated from italian):

Code: Select all

Warning: Impossible to load '': Impossible to find the file ''
Warning: Loading failed for 'Level None.MyLevel': Impossible to find the file ''
Critical: appError called:
Critical: Impossible to insert Autoplay.unr: Impossible to find the file ''
So I removed the EditPackage line, but whatever map I try to run, it gives me the same error.

That' the source of the BrushBuilders:
CollidableSheetBuilder.rar
(1.23 KiB) Downloaded 30 times
Any idea of how to solve it?

EDIT: Oh and I cannot run UnrealTournament either. lol
Image

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 1078
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by OjitroC » Thu Oct 05, 2017 6:34 pm

Have you deleted or moved the file autoplay.unr itself?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 6:37 pm

OjitroC wrote:Have you deleted or moved the file autoplay.unr itself?
I just tried it but no luck :/
I think UT gives the same problem cause of the intro.
Image

User avatar
papercoffee
Godlike
Posts: 9270
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:36 am
Personal rank: coffee addicted !!!
Location: Cologne, the city with the big cathedral.
Contact:

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by papercoffee » Thu Oct 05, 2017 6:56 pm

Go to your install CD and open it ...search for Autoplay.unr ...copy and pasta.

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 7:00 pm

papercoffee wrote:Go to your install CD and open it ...search for Autoplay.unr ...copy and pasta.
Nothing to do, that's the original Autoplay.unr:
Autoplay.rar
(835.48 KiB) Downloaded 32 times
Is it possible it's cause of the BrushBuilder I created?
Image

User avatar
papercoffee
Godlike
Posts: 9270
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:36 am
Personal rank: coffee addicted !!!
Location: Cologne, the city with the big cathedral.
Contact:

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by papercoffee » Thu Oct 05, 2017 7:06 pm

You have screwed up, young Paravent.
What exactly did you do?
PrinceOfFunky wrote:So, few minutes ago I created 2 new BrushBuilders
You tinkered around on you UEd install?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 7:15 pm

papercoffee wrote:You have screwed up, young Paravent.
What exactly did you do?
PrinceOfFunky wrote:So, few minutes ago I created 2 new BrushBuilders
You tinkered around on you UEd install?
What do you mean? I just made 2 BrushBuilders, like TorquinBrushBuilders etc
Anyway this problem sounds like this one: https://www.ut99.org/viewtopic.php?f=5&t=12424
But maybe it's not the same?
Image

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 1078
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by OjitroC » Thu Oct 05, 2017 7:33 pm

Take the Editor.ini from your install CD and replace the one in your \System folder with it?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 7:51 pm

OjitroC wrote:Take the Editor.ini from your install CD and replace the one in your \System folder with it?
Nothing, uff I don't want to end up resetting UnrealTournament.ini :/
Image

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 1078
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by OjitroC » Thu Oct 05, 2017 8:45 pm

So what happens when you start UT? What does the log say?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 9:21 pm

OjitroC wrote:So what happens when you start UT? What does the log say?
That's the window that appears:
Image

And this is the last part of the logs:

Code: Select all

Log: LoadMap: Entry
Log: Bound to Fire.dll
Log: Bound to IpDrv.dll
Log: Game class is 'UTIntro'
Log: Level is Level Entry.MyLevel
Log: Bringing Level Entry.MyLevel up for play (0)...
ScriptLog: InitGame: 
ScriptLog: Base Mutator is Entry.Mutator0
Log: Browse: ?Name=PrinceOfFunky?Class=BotPack.TMale1?team=0?skin=CommandoSkins.goth?Face=CommandoSkins.Grail?Voice=BotPack.VoiceMaleOne?OverrideClass=
Log: LoadMap: ?Name=PrinceOfFunky?Class=BotPack.TMale1?team=0?skin=CommandoSkins.goth?Face=CommandoSkins.Grail?Voice=BotPack.VoiceMaleOne?OverrideClass=
Warning: Impossibile caricare '': Impossibile trovare il file ''
Warning: Caricamento fallito di 'Level None.MyLevel': Impossibile trovare il file ''
Critical: appError called:
Critical: Impossibile inserire : Impossibile trovare il file ''
Critical: Windows GetLastError: There are no more files. (18)
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Exit: Executing UWindowsClient::ShutdownAfterError
Log: DirectDraw End Mode
Critical: UGameEngine::Init
Critical: InitEngine
Exit: Exiting.
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, 10/05/17 22:16:27
Image

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 1078
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by OjitroC » Thu Oct 05, 2017 9:41 pm

It can't find whatever your Entry.unr is (well, it looks like there isn't one) - what's the LocalMap under [URL] at the top of your UT ini? Is the path to it correct under [Core.System]?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 10:21 pm

OjitroC wrote:It can't find whatever your Entry.unr is (well, it looks like there isn't one) - what's the LocalMap under [URL] at the top of your UT ini? Is the path to it correct under [Core.System]?
URL, FirstRun and PackageRemap are missing into the .ini, I remember few minutes ago only URL was missing, I tried using the URL section from a working UT folder but it didn't work, I'll try again now.
This is the Core.System section:

Code: Select all

[Core.System]
PurgeCacheDays=0
SavePath=../Save
CachePath=../Cache
CacheExt=.uxx
Suppress=DevLoad
Suppress=DevSave
Suppress=DevNetTraffic
Suppress=DevGarbage
Suppress=DevKill
Suppress=DevReplace
Suppress=DevSound
Suppress=DevCompile
Suppress=DevBind
Suppress=DevBsp
Paths=../System/*.u
Paths=../Maps/*.unr
Paths=../Textures/*.utx
Paths=../Sounds/*.uax
Paths=../Music/*.umx
I don't see anything wrong with it except for the PurgeCacheDay which is 0 but in the working UT folder is 30.

EDIT: I tried runnin UT after adding those 3 sections into the ini, I got the same error and I noticed the URL section got deleted again, that's what's on the top of the ini now:

Code: Select all

[FirstRun]
FirstRun=451
FirstRun=436

[PackageRemap]
UnrealShare=UnrealI
I removed both the sections now anyway.
Image

User avatar
OjitroC
Godlike
Posts: 1078
Joined: Sat Sep 12, 2015 8:46 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by OjitroC » Thu Oct 05, 2017 10:34 pm

It won't run without the [URL] section. There should only be one FirstRun= line. What does [URL] section that you pasted in and got deleted say?

User avatar
PrinceOfFunky
Godlike
Posts: 1040
Joined: Mon Aug 31, 2015 10:31 pm

Re: Cannot find Autoplay.unr

Post by PrinceOfFunky » Thu Oct 05, 2017 10:35 pm

OjitroC wrote:It won't run without the [URL] section. There should only be one FirstRun= line. What does [URL] section that you pasted in and got deleted say?

Code: Select all

[URL]
Protocol=unreal
ProtocolDescription=Unreal Protocol
Name=Player
Map=Index.unr
LocalMap=CityIntro.unr
Host=
Portal=
MapExt=unr
SaveExt=usa
Port=7777
Class=Botpack.TMale1
I took it from a working UT folder.
Image

Post Reply