Anybody else experience this 469 editor crash?

Tutorials and discussions about Mapping - Introduce your own ones!
User avatar
fudgonaut
Adept
Posts: 273
Joined: Sat Oct 05, 2013 7:20 am
Personal rank: Easy Target
Location: "The Butthole of the World"

Anybody else experience this 469 editor crash?

Post by fudgonaut » Tue Apr 19, 2022 2:28 am

You ever try removing brushes from a group and have the editor freeze?

editor.jpg

Just wondering if this is a known issue and if there are any workarounds or tricks to prevent it.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Buggie
Godlike
Posts: 1483
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: Anybody else experience this 469 editor crash?

Post by Buggie » Tue Apr 19, 2022 2:49 am

What steps for reproduce? If just press as pointed on screen, then this issue fixed for v469c.

User avatar
fudgonaut
Adept
Posts: 273
Joined: Sat Oct 05, 2013 7:20 am
Personal rank: Easy Target
Location: "The Butthole of the World"

Re: Anybody else experience this 469 editor crash?

Post by fudgonaut » Tue Apr 19, 2022 1:45 pm

Buggie wrote:
Tue Apr 19, 2022 2:49 am
What steps for reproduce? If just press as pointed on screen, then this issue fixed for v469c.
I'm on 469b, so I will test with 469c

The crash happened when I clicked on Delete Selected Actor From Group(s) in the button bar in the Groups tab of the Master Browser

If I encounter it again I will submit steps to reproduce along with the offending .unr

Thanks!

User avatar
Barbie
Godlike
Posts: 2393
Joined: Fri Sep 25, 2015 9:01 pm
Location: moved without proper hashing

Re: Anybody else experience this 469 editor crash?

Post by Barbie » Tue Apr 19, 2022 3:04 pm

Works as expected with 469c. But your first screen may be misleading (the arrow points to button "Deselect" - see also following screenshot).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind." --Terry Pratchett

User avatar
fudgonaut
Adept
Posts: 273
Joined: Sat Oct 05, 2013 7:20 am
Personal rank: Easy Target
Location: "The Butthole of the World"

Re: Anybody else experience this 469 editor crash?

Post by fudgonaut » Tue Apr 19, 2022 6:06 pm

Barbie wrote:
Tue Apr 19, 2022 3:04 pm
But your first screen may be misleading (the arrow points to button "Deselect" - see also following screenshot).
Yeah, I didn't realize the arrow was off until after I published the picture
Barbie wrote:
Tue Apr 19, 2022 3:04 pm
Works as expected with 469c.
It doesn't happen all the time, but I've had it happen to me on at least three maps. My workaround has been to delete and re-build the problematic brush groups, which is less than ideal :(