Botpack.WarheadLauncher.AltFire:002C) Accessed None 'AmmoType'

Tutorials and discussions about Mapping - Introduce your own ones!
User avatar
Barbie
Godlike
Posts: 2771
Joined: Fri Sep 25, 2015 9:01 pm
Location: moved without proper hashing

Botpack.WarheadLauncher.AltFire:002C) Accessed None 'AmmoType'

Post by Barbie »

In the map MH-Thra_Fortress+SBMod I get the ScriptWarning as noted in subject. If picking up the WarheadLauncher and trying to fire a guided projectile, nothing happens (except that ScriptWarning).
There is nothing unusual with the WarheadLauncher:

Code: Select all

Begin Actor Class=WarheadLauncher Name=WarheadLauncher0
     myMarker=InventorySpot'MyLevel.InventorySpot857'
     Level=LevelInfo'MyLevel.LevelInfo0'
     Tag="WarheadLauncher"
     Region=(Zone=LavaZone'MyLevel.LavaZone0',iLeaf=5447,ZoneNumber=29)
     Location=(X=-17504.000000,Y=-4576.000000,Z=-1001.000000)
     Rotation=(Yaw=16416)
     OldLocation=(X=-17504.000000,Y=-4576.000000,Z=-1008.000000)
     bSelected=True
     Name="WarheadLauncher0"
End Actor
The issue appears at local play as well as on net play. Later by server given WarheadLauncher do not have this problem.

Any idea what could be wrong there? Is it caused by its location in lava?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind." --Terry Pratchett
Buggie
Godlike
Posts: 2658
Joined: Sat Mar 21, 2020 5:32 am

Re: Botpack.WarheadLauncher.AltFire:002C) Accessed None 'AmmoType'

Post by Buggie »

It can be lava zone thing. It destroy stuff.
Like in this one:
https://github.com/OldUnreal/UnrealTour ... ssues/1020