Cache Cleaner 3 problems?

External tools, software and sites for creating or editing UT99 resources.
Post Reply
[OMA]Bite_Me
Posts: 2
Joined: Thu Sep 12, 2019 12:46 am

Cache Cleaner 3 problems?

Post by [OMA]Bite_Me » Thu Sep 12, 2019 1:13 am

Hi all,
Ever since the last 6 months or so, cache cleaner is not working properly. When i open it I get a box that says I need to point it to the UT root folder. Previously this was never needed, or at least I did it once and it remembered. Now that won't stick and happens every time I open CC3. I also need to point it to the cache folder once I set the root.

Any info would be appreciated

thanks

User avatar
Barbie
Godlike
Posts: 1716
Joined: Fri Sep 25, 2015 9:01 pm
Location: moved without proper hashing

Re: Cache Cleaner 3 problems?

Post by Barbie » Thu Sep 12, 2019 1:56 am

That program is at the level of the last century: it writes its configuration data to HKLM key in the registry:
UTCacheCleaner3-RegEntries.jpeg
Usually normal users don't have write access there.

Solutions:
1) Run that program once as Administrator and set the path.
2) Add the registry key manually (as Administrator).
"Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind." --Terry Pratchett

User avatar
Dr.Flay
Godlike
Posts: 3221
Joined: Thu Aug 04, 2011 9:26 pm
Personal rank: Chaos Evangelist
Location: Kernow, UK
Contact:

Re: Cache Cleaner 3 problems?

Post by Dr.Flay » Thu Sep 12, 2019 2:08 am

Xbrowser has a built-in cache cleaner so you can actually do it in UT.
viewtopic.php?f=34&t=3284

[OMA]Bite_Me
Posts: 2
Joined: Thu Sep 12, 2019 12:46 am

Re: Cache Cleaner 3 problems?

Post by [OMA]Bite_Me » Thu Sep 12, 2019 2:28 am

Thanks for that Barbie and Dr. Flay!

Barbie, can you tell me what registry to add?

I assume it's the cache directory one in your pic and i put in the correct path to my cache folder?

Post Reply