Cross hair problem

Get some cool tips about how to tweak your UT graphic, gameplay, and much more!
User avatar
Chamberly
Godlike
Posts: 1690
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Personal rank: Dame. Vandora
Location: TN, USA
Contact:

Re: Cross hair problem

Post by Chamberly » Tue Jan 24, 2017 6:08 am

Interesting. So it sounds like it is within UT build... wonder if Higor can find this and change that for XC_Engine?
Image
Image
Image

User avatar
sektor2111
Godlike
Posts: 4075
Joined: Sun May 09, 2010 6:15 pm
Location: On the roof.

Re: Cross hair problem

Post by sektor2111 » Tue Jan 24, 2017 4:13 pm

Okay guys, I did a few changes reverting some stuff around this cross-hair subject and unwanted cursor showing up.
First I have disabled XCGE playing OFF-Line and server-travel crash between the same maps went vanished - no more random crash.
Something I guess is not well managed at restarting a Level and does a crash, BUT... No cross-hair in first Level re-apearance so I went to press ESC in order to get game-commands back - as usual. Let me see, I went to disable one suspect remaining: XConsole.
After disabling XConsole game commands (fire, turning left, right) have never been gone at Level Travel Restart. Now I don't know if XCGE doesn't crash because of that hidden Window bringing a cursor unasked or whatever garbage procedure dealing with something null - it looks strange because a dedicated server doesn't crash at all - I go to do more checks.

Edit:
Nope... the bug with arrow-cursor during travel/restart the same map doesn't exist without XConsole even using XCGE. Cursor appears probably from some UWindow opened with no size parameters but it closes with ESC, else fire command for starting a new session is not available in first moment. Also ON-Line for 2 seconds before starting match that cursor is still being visible On-Screen disappearing a bit later. So XCGE Off-Line does some crash because of XConsole.
Ring bells at ~V~. Higor ?

Post Reply