Ace error when joining server

Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Mon May 06, 2019 5:08 pm

Anth

Please help me.

Brand new server, vanilla install.

Installed Ace 10H.
All settings correct, happy to post ini settings here if needed.

Server is Linux, hosted by gameservers.com

When you join, the attached error pops up.
Why does this happen and how can I fix it?

For now I have removed ACE or my server sits empty :?

Piley
Attachments
ACE error.PNG
ACE error.PNG (8.67 KiB) Viewed 421 times
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby Chamberly » Tue May 07, 2019 6:41 am

What is the IP #?
Image
Image
Image
User avatar
Chamberly
Godlike
 
Posts: 1658
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Location: TN, USA
Personal rank: Dame. Vandora

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Tue May 07, 2019 6:51 am

Hi Chamberly

See my signature banner for the IP

I’ve removed ACE for now or else no one can join :(
Happy to put back on but needs to be coordinated for troubleshooting.
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby iSenSe » Tue May 07, 2019 9:11 am

we're there any ACE files already present in your \system folder?

Make sure all older files are deleted;
*nploader
*iace
*beaenginefork
Image
User avatar
iSenSe
Skilled
 
Posts: 243
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm

Re: Ace error when joining server

Postby Chamberly » Tue May 07, 2019 5:12 pm

Kinda made me wonder if the transition somewhere had a minor corruption/easy fix...
Image
Image
Image
User avatar
Chamberly
Godlike
 
Posts: 1658
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Location: TN, USA
Personal rank: Dame. Vandora

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Tue May 07, 2019 5:32 pm

Hey guys

EDIT: Checked my system folder, only latest files. Its a new installation so clean install. Players crash when joining with the error in my first post :?

This is a newly created server.
But let me check the System folder over and come back to you.

Thanks!
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby Letylove49 » Wed May 08, 2019 2:37 pm

pehaps players should run UT on mode XP SP2 . i have less crash since i run ut on xp mod
<[MHA]>Letylove49 aka Shado170
Letylove49
Novice
 
Posts: 26
Joined: Tue Feb 28, 2012 7:47 pm
Location: Retired
Personal rank: <[MHA] >Admin

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Fri May 10, 2019 3:56 pm

An update - I'm certain the issue lies with my host (gameservers).

Got them to upload the ACE files directly to my server.

Same error message when I join and player crash as in my first post.

Server log;

[ACEv10h]: PlayerManager Initialization Complete.
[ACEv10h]: - WAN ListenIP: 108.61.230.209:7779
[ACEv10h]: - The server's filelist was signed by: AnthraX
[ACEv10h]: Registered Event Handler: ACEv10h_EH.ACEEventActor


Join succeeded: Pileyrei
[NPLoaderv17] Player Join: Pileyrei (151.xx.xx.xx:51676)
[NPLoaderv17] Loading complete for player: Pileyrei
New Player Pileyrei, 151.xx.xx.xx:51676
Connection timed out after 15.000000 seconds (15.021891)
Close TcpipConnection0 Fri May 10 10:48:38 2019
[ACEv10h]: [Pileyrei]: Disconnected from the server.


All ACE files uploaded to correct directories.

INI below:

[ACEv10h_S.ACEActor]
ACEPort=0
bAllowOtherPorts=true
ACEPort=0
bAllowOtherPorts=true
bAutoUpdateFileList=true
SShotPath=../Shots/
SShotPrefix=[ACE]
FileListName=ACEFileList.txt
FileListPath=./
LogPath=../Logs/
LogPrefix=[ACE]
HandshakeTimeout=30.0
InitialCheckTimeout=70.0
PeriodicCheckInterval=45.0
PeriodicCheckTimeout=60.0
SShotTimeOut=40.0
bStrictSystemLibraryChecks=false
bSShotWhenKick=true
bAutoConfig=true
AutoConfigPackage=ACEv10_AutoConfig
UPackages[0]=
NativePackages[0]=
AdminPass=
bAllowCrosshairScaling=true
bShowLogo=true
LogoXPos=10
LogoYPos=100
bCheckSpectators=true
bAutoFindWANIp=true
bCacheWANIP=true
WANQueryServer[0]=utgl.unrealadmin.org/ip.php

Any ideas please?
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Fri May 17, 2019 4:26 pm

Just a bump.

Any help appreciated. ACE v10H will not run on my game servers server without crashing clients :(
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby iSenSe » Sun May 19, 2019 5:11 pm

Does it really crash all clients?
Even when they deleted all ACE related files from their folders ?
Image
User avatar
iSenSe
Skilled
 
Posts: 243
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Mon May 20, 2019 5:39 pm

Pretty certain yes.
Anyone who joins crashes.

Id be happy to show you.
ACE currently not enabled,
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby iSenSe » Mon May 20, 2019 5:43 pm

i don't remember what the symptoms where.
But did you asked/informed about that GLIBC thing @ GS ?
Image
User avatar
iSenSe
Skilled
 
Posts: 243
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm

Re: Ace error when joining server

Postby Pileyrei » Mon May 20, 2019 5:54 pm

Yep did that. They had to move my server to a new box for that request. New IP as well.
Image

Our Server
Image


Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
 
Posts: 685
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Postby iSenSe » Fri May 24, 2019 9:01 pm

Tried older ACE1 versions?
Best luck here.
Image
User avatar
iSenSe
Skilled
 
Posts: 243
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm

Re: Ace error when joining server

Postby Deepu » Sat May 25, 2019 7:23 am

Ask them to install new library for Linux os or change the operating system to latest one, install latest c++ library for your client ut. This same error I faced before when I changed os to win 2003 server. Now I'm running win 2008 server, there is no library issues.
Deepu
Experienced
 
Posts: 144
Joined: Mon Nov 11, 2013 7:56 am
Location: India
Personal rank: Average


Return to Anti-Cheat Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest