Ace error when joining server

Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Anth

Please help me.

Brand new server, vanilla install.

Installed Ace 10H.
All settings correct, happy to post ini settings here if needed.

Server is Linux, hosted by gameservers.com

When you join, the attached error pops up.
Why does this happen and how can I fix it?

For now I have removed ACE or my server sits empty :?

Piley
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
User avatar
Chamberly
Godlike
Posts: 1963
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Personal rank: Dame. Vandora
Location: TN, USA

Re: Ace error when joining server

Post by Chamberly »

What is the IP #?
Image
Image
Image Edit: Why does my sig not work anymore?
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Hi Chamberly

See my signature banner for the IP

I’ve removed ACE for now or else no one can join :(
Happy to put back on but needs to be coordinated for troubleshooting.
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
User avatar
esnesi
Inhuman
Posts: 964
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm
Personal rank: Dialed in.

Re: Ace error when joining server

Post by esnesi »

we're there any ACE files already present in your \system folder?

Make sure all older files are deleted;
*nploader
*iace
*beaenginefork
User avatar
Chamberly
Godlike
Posts: 1963
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:32 pm
Personal rank: Dame. Vandora
Location: TN, USA

Re: Ace error when joining server

Post by Chamberly »

Kinda made me wonder if the transition somewhere had a minor corruption/easy fix...
Image
Image
Image Edit: Why does my sig not work anymore?
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Hey guys

EDIT: Checked my system folder, only latest files. Its a new installation so clean install. Players crash when joining with the error in my first post :?

This is a newly created server.
But let me check the System folder over and come back to you.

Thanks!
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
Letylove49
Skilled
Posts: 198
Joined: Tue Feb 28, 2012 7:47 pm
Personal rank: <[MHA]> /UK Admin
Location: suisse

Re: Ace error when joining server

Post by Letylove49 »

pehaps players should run UT on mode XP SP2 . i have less crash since i run ut on xp mod
Image

Image



<[MHA]>Letylove49 aka -=]467[=-Shado
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

An update - I'm certain the issue lies with my host (gameservers).

Got them to upload the ACE files directly to my server.

Same error message when I join and player crash as in my first post.

Server log;

[ACEv10h]: PlayerManager Initialization Complete.
[ACEv10h]: - WAN ListenIP: 108.61.230.209:7779
[ACEv10h]: - The server's filelist was signed by: AnthraX
[ACEv10h]: Registered Event Handler: ACEv10h_EH.ACEEventActor


Join succeeded: Pileyrei
[NPLoaderv17] Player Join: Pileyrei (151.xx.xx.xx:51676)
[NPLoaderv17] Loading complete for player: Pileyrei
New Player Pileyrei, 151.xx.xx.xx:51676
Connection timed out after 15.000000 seconds (15.021891)
Close TcpipConnection0 Fri May 10 10:48:38 2019
[ACEv10h]: [Pileyrei]: Disconnected from the server.


All ACE files uploaded to correct directories.

INI below:

[ACEv10h_S.ACEActor]
ACEPort=0
bAllowOtherPorts=true
ACEPort=0
bAllowOtherPorts=true
bAutoUpdateFileList=true
SShotPath=../Shots/
SShotPrefix=[ACE]
FileListName=ACEFileList.txt
FileListPath=./
LogPath=../Logs/
LogPrefix=[ACE]
HandshakeTimeout=30.0
InitialCheckTimeout=70.0
PeriodicCheckInterval=45.0
PeriodicCheckTimeout=60.0
SShotTimeOut=40.0
bStrictSystemLibraryChecks=false
bSShotWhenKick=true
bAutoConfig=true
AutoConfigPackage=ACEv10_AutoConfig
UPackages[0]=
NativePackages[0]=
AdminPass=
bAllowCrosshairScaling=true
bShowLogo=true
LogoXPos=10
LogoYPos=100
bCheckSpectators=true
bAutoFindWANIp=true
bCacheWANIP=true
WANQueryServer[0]=utgl.unrealadmin.org/ip.php

Any ideas please?
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Just a bump.

Any help appreciated. ACE v10H will not run on my game servers server without crashing clients :(
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
User avatar
esnesi
Inhuman
Posts: 964
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm
Personal rank: Dialed in.

Re: Ace error when joining server

Post by esnesi »

Does it really crash all clients?
Even when they deleted all ACE related files from their folders ?
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Pretty certain yes.
Anyone who joins crashes.

Id be happy to show you.
ACE currently not enabled,
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
User avatar
esnesi
Inhuman
Posts: 964
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm
Personal rank: Dialed in.

Re: Ace error when joining server

Post by esnesi »

i don't remember what the symptoms where.
But did you asked/informed about that GLIBC thing @ GS ?
Pileyrei
Masterful
Posts: 745
Joined: Tue May 05, 2009 3:10 pm
Personal rank: UT Survivor

Re: Ace error when joining server

Post by Pileyrei »

Yep did that. They had to move my server to a new box for that request. New IP as well.
Image

Our Server
Image

[donate][/donate]
Donate to UT99.org!
User avatar
esnesi
Inhuman
Posts: 964
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm
Personal rank: Dialed in.

Re: Ace error when joining server

Post by esnesi »

Tried older ACE1 versions?
Best luck here.
User avatar
Deepu
Adept
Posts: 325
Joined: Mon Nov 11, 2013 7:56 am
Personal rank: Average
Location: India

Re: Ace error when joining server

Post by Deepu »

Ask them to install new library for Linux os or change the operating system to latest one, install latest c++ library for your client ut. This same error I faced before when I changed os to win 2003 server. Now I'm running win 2008 server, there is no library issues.