Problem with Nexegen

Search, find and discuss about Mutators!
User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Problem with Nexegen

Post by Thomson » Thu Apr 03, 2008 8:09 pm

I got problem,when I start server gam crash and it ell me that error

Code: Select all

Failed to load 'NexgenX104':Can't find file for package 'Nexgen104'
Please help me with that
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
{SBZ}_BaDaSS
Average
Posts: 38
Joined: Mon Mar 10, 2008 10:41 pm
Location: New Jersey

Re: Problem with Nexegen

Post by {SBZ}_BaDaSS » Thu Apr 03, 2008 11:56 pm

Did you add it to ServerPackages=.... :?:
Image

User avatar
Feralidragon
Godlike
Posts: 5454
Joined: Wed Feb 27, 2008 6:24 pm
Personal rank: Work In Progress
Location: Liandri

Re: Problem with Nexegen

Post by Feralidragon » Fri Apr 04, 2008 9:20 am

Maybe you added Nexegen to ServerPackages, but it isn't on your UT System.

Do you want Nexegen on your server? If not, check:
ServerPackages=NexgenX104

on you UnrealTournament.ini, and delete that line. :wink:

Your server is trying to load a file that doesn't exist on your UT, but it's on ServerPackages.

User avatar
Dare
Inhuman
Posts: 899
Joined: Tue Feb 05, 2008 4:26 pm
Personal rank: UT99 God
Location: England FTW

Re: Problem with Nexegen

Post by Dare » Fri Apr 04, 2008 9:41 am

lol when I try to make a server that happens to me because when I instal UMod files the server packages gets edited so when I delete the file the server package=? stays there and I cba editing it :P
Image
Image

User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Re: Problem with Nexegen

Post by Thomson » Fri Apr 04, 2008 1:59 pm

I started it,but now i can't see the SLV weapons at the server,but when I remove that Mutator i can see it...Must it be edited at Nexgen.ini or not?When yes please tell what I need to fix...thx

User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Re: Problem with Nexegen

Post by Thomson » Fri Apr 04, 2008 6:02 pm

Those weapons are there,I can shot bay them but I can't see them ... :( plz help

User avatar
Feralidragon
Godlike
Posts: 5454
Joined: Wed Feb 27, 2008 6:24 pm
Personal rank: Work In Progress
Location: Liandri

Re: Problem with Nexegen

Post by Feralidragon » Fri Apr 04, 2008 9:11 pm

ServerPackages again :wink:

First you got the problem that was a file on ServerPackages which isn't suppose to be, as it doesn't exist.

Now, is the opposite, you must put the package name of SLV Weapons on ServerPackages :wink:
like: ServerPackages=(The package name here, without the extension .u)

I hope this might help you out :roll:

User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Re: Problem with Nexegen

Post by Thomson » Sat Apr 05, 2008 9:29 am

Yes,it's work.I thank you so much :-)

User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Re: Problem with Nexegen

Post by Thomson » Sat Apr 05, 2008 1:15 pm

Problem again.Today in MapVote LA13,I can't see the BR maps :-( Where is the problem?

User avatar
Thomson
Novice
Posts: 7
Joined: Thu Apr 03, 2008 6:39 pm

Re: Problem with Nexegen

Post by Thomson » Fri Apr 11, 2008 6:58 pm

Can anybody help me please ?

RocketJedi
Inhuman
Posts: 838
Joined: Wed Mar 12, 2008 7:14 pm
Personal rank: I.T Master
Location: New York

Re: Problem with Nexegen

Post by RocketJedi » Mon Apr 14, 2008 2:47 am

ok first get version 105 and install that then post again :) make sure you actually upload the files to the server and spell it correctly as this is 100% the issue.
https://www.vulpinemission.com
Image ROCKET-X8 Server
Image MONSTERHUNT w/ NALI WEAPONS 3 + RX8
Image BUNNYTRACK NY
Image SNIPER DEATHMATCH
Image InstaGib + ComboGib + Jailbreak
Image ROSEBUM ROCKET-X RB