mod showing up in the menu tab

Discussions about everything else

mod showing up in the menu tab

Postby reddragon » Fri Oct 09, 2015 2:06 pm

How come I don't see the mod in the ut99 mod menu? :???:
User avatar
reddragon
Average
 
Posts: 35
Joined: Wed Jul 09, 2014 2:54 pm

Re: mod showing up in the menu tab

Postby papercoffee » Fri Oct 09, 2015 5:15 pm

Which one?
User avatar
papercoffee
Godlike
 
Posts: 9206
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:36 am
Location: Cologne, the city with the big cathedral.
Personal rank: coffee addicted !!!

Re: mod showing up in the menu tab

Postby EvilGrins » Sat Oct 10, 2015 4:44 am

In order to answer your question, I need 2 things from you:
1) What's the mod you're talking about?
2) A screenshot of your mod menu.

Most likely you didn't install something properly. I take it your mod didn't come from a .umod file, you manually put the files in directories... yes? You likely put the .int in some folder other than /system.
http://unreal-games.livejournal.com/
Image
medor wrote:Replace Skaarj with EvilGrins :mrgreen:
User avatar
EvilGrins
Godlike
 
Posts: 6203
Joined: Thu Jun 30, 2011 8:12 pm
Location: Palo Alto, CA
Personal rank: God of Fudge

Re: mod showing up in the menu tab

Postby Dr.Flay » Sun Oct 11, 2015 3:15 am

What mod, and is it supposed to have a menu item ?
If you have been cache-ripping your files, then you don't have int files, that is why you use full distros.
User avatar
Dr.Flay
Godlike
 
Posts: 3193
Joined: Thu Aug 04, 2011 9:26 pm
Location: Kernow, UK
Personal rank: Chaos Evangelist

Re: mod showing up in the menu tab

Postby papercoffee » Mon Oct 12, 2015 11:23 am

Gosh! ...why do I have to go Hook's forum to click a link to beyondunreal to get the name of the mod you are searching an answer for...
Really, next time spare us with the guessing game and tell the mod name from the beginning.
:wth:
User avatar
papercoffee
Godlike
 
Posts: 9206
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:36 am
Location: Cologne, the city with the big cathedral.
Personal rank: coffee addicted !!!

Re: mod showing up in the menu tab

Postby JackGriffin » Mon Oct 12, 2015 2:34 pm

reddragon is a good guy, he just works a bit slower than the norm. If you choose to help him just know that you'll need to be patient and explain thoroughly. Some people function on different levels and it can be hard to go to their level to get things done. God knows I'm the poster boy for expressing frustration but I've really tried to address that in the last couple of years.
So long, and thanks for all the fish
JackGriffin
Godlike
 
Posts: 3766
Joined: Fri Jan 14, 2011 1:53 pm
Personal rank: -Retired-

Re: mod showing up in the menu tab

Postby papercoffee » Mon Oct 12, 2015 10:34 pm

I'm a little bit annoyed maybe (not BP5 annoyed) ...anyway.

@reddragon
Next time give us the name of the mod as well. This way, can we help you faster and don't have to guess what mod or mutator you mean.
User avatar
papercoffee
Godlike
 
Posts: 9206
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:36 am
Location: Cologne, the city with the big cathedral.
Personal rank: coffee addicted !!!

Re: mod showing up in the menu tab

Postby Metalfist » Mon Oct 12, 2015 11:50 pm

I'm tempted to reply:
Click on the button right there! *points at monitor* :loool:
Image
User avatar
Metalfist
Masterful
 
Posts: 537
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:54 pm
Personal rank: ^,..,^ rawr

Re: mod showing up in the menu tab

Postby SC]-[WARTZ_{HoF} » Tue Oct 13, 2015 4:23 am

papercoffee wrote:I'm a little bit annoyed maybe (not BP5 annoyed) ...anyway.


LMAO @ (not BP5 annoyed)...... :loool:
Image
Image
Image
SC]-[WARTZ_{HoF}
Adept
 
Posts: 391
Joined: Tue Feb 21, 2012 7:29 pm


Return to Misc | Off-Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests