Can't find Palette in file 'Palette Botpack.Palette633'

Discussions about UT99

Can't find Palette in file 'Palette Botpack.Palette633'

Postby Barbie » Fri Jun 22, 2018 9:19 pm

Recently a player could not join my v451 UT server (Linux), because his UT says "Can't find Palette in file 'Palette Botpack.Palette633'". A quick web search indicates that this problem can ocour with a pre 436 UT version? Or what else can cause that error?
Attachments
Palette633.jpg
"Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind." --Terry Pratchett
User avatar
Barbie
Godlike
 
Posts: 1654
Joined: Fri Sep 25, 2015 9:01 pm
Location: moved without proper hashing

Re: Can't find Palette in file 'Palette Botpack.Palette633'

Postby Terraniux » Fri Jun 22, 2018 9:47 pm

Is botpack.u (or related files like .int etc ...) from the pre-version different then the latest 436 version? I just checked mine:
Attachments
botpack.jpg
botpack
Terraniux
Masterful
 
Posts: 623
Joined: Mon Jan 05, 2009 8:08 pm

Re: Can't find Palette in file 'Palette Botpack.Palette633'

Postby Feralidragon » Sat Jun 23, 2018 12:02 pm

It boils down to have a different Botpack file I would guess.
So yeah, different versions or corrupted files (which is possible) can lead to stuff like that.
User avatar
Feralidragon
Godlike
 
Posts: 5076
Joined: Wed Feb 27, 2008 6:24 pm
Location: Liandri
Personal rank: Work In Progress


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests