Keybinds lost with latest 469 update..what to do ?

Discussions about UT99
plontotra44
Average
Posts: 37
Joined: Fri Apr 17, 2015 1:50 am

Keybinds lost with latest 469 update..what to do ?

Post by plontotra44 »

Hi. :o
I was using ut cache v2 to process map files texture files etc,but after having installed the 469d patch i installed ut cache v2 but it does not show up the mod menu in the options/prefrences.
I,m also unable to add my mapvote key in the raw key bindings section of advanced preferences,and also unable to auto switch to admin mode via a keybind. :wink:
Keybinds dont work-ingame,during a game.Keybinds dont work-period.
My card worked fine as a d3d card before.d3d 9 is less compatible with my vid card,but it was the only way the game would run is if d3d9 is checked on installing this patch.
Turns out,looks like so far, I didnt need to get this patch because i dont need all the extra advanced options that came with it. :facepalm:
What to do ? :help:
Thankyou.
User avatar
esnesi
Godlike
Posts: 1024
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:58 pm
Personal rank: Dialed in.

Re: Keybinds lost with latest 469 update..what to do ?

Post by esnesi »

Did you make sure the *.int file of the mod is also present in the \System folder?
This should make the mod appear in the mod menu.

set input <key> fire/jump etc perhaps works ? (type in console)
You can also set your keybinds manually through your user.ini
and also unable to auto switch to admin mode via a keybind
Check your keybinds, which adminmode ? a certain mod ? Or do you mean singleplayer god mode ?

As renderer i would recommend ICBINDX11.
https://github.com/metallicafan212/ICBINDx11Drv
I believe this will also be packed with the next 469e build.
plontotra44
Average
Posts: 37
Joined: Fri Apr 17, 2015 1:50 am

Re: Keybinds lost with latest 469 update..what to do ?

Post by plontotra44 »

Found the latest version on this forum...here https://ut99.org/viewtopic.php?t=15026 :gj:
I now see it in the mods menu,so i should be able to use it fine.
Admin issue has also been resolved.
Thanks.. 8)